Nyhetsbrev for september
Åpne i nettleser

Høsten er godt i gang

Vi i USHT merker at alle er klare for faglig påfyll og mulighet til å møtes på tvers for å utveksle kunnskap og erfaring. Dette gleder oss, og er noe vi har sett frem til lenge! USHT har planlagt mange gode fagdager for høsten, og vi ser frem til å dele de dagene med dere.


Et regjeringsskifte står også på trappene. Det er alltid spennende å se hvilke helsepolitiske retning de ønsker både å opprette, videreføre og endre på for det nye politiske skifte.

Åpen fagdag for simulering og ferdighetstrening 29. september
USHT med arbeidsgruppen inviterer til åpen digital samling for ferdighetstrening og simulering. Tema for dagen er hvordan man benytter markører i simulering.
Fokus på demens
Det har blitt laget en veiviser for demens av Aldring og helse, Helsedirektoratet og Nasjonalforeningen for folkehelsen som er ute på høring. Denne vil være et viktig verktøy for helsepersonell i tiden fremover. Her vil du finne nyttige tips fra mistanke om demens til livets slutt. USHT vil jobbe med å få veiviseren kjent for kommunene. 
Videreføring av velferdsteknologiprogrammet
Det har blitt besluttet å videreføre velferdsteknologiprogrammet frem til 2024. Det har blitt mange endringer på kort tid for den kommunale helse- og omstorgstjenesten innenfor velferdsteknologi. Mange har fortvilet seg over at endringene ikke har skjedd raskt nok, men det skal tilføyes at det er mange endringsprosesser som skal skje når man tar i bruk ny teknologi. 
Den videre satsningen skal fokusere på velferdsteknologi til barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelser. Dette er en viktig gruppe å prioritere i tiden fremover.
På jakt etter følgere på Facebook
Vi i USHT- Vestfold har et mål med å nå flere helsepersonell i regionen. Derfor vil vi ha en løpende konkurranse at hvis vi når 1500 følgere på Facebook, vil vi premiere en vilkårlig vinner den 17. desember som følger siden vår. En tilfeldig på følgelisten vinner et gavekort på XXL på 1500,- Inviter gjerne venner!
Nasjonal pårørendekonferanse 22. september
Vi vil alle oppleve det å være pårørende til mennesker vi er glad i.
I 2020 ble pårørendestrategien lansert. Denne skulle ha fokus på å annerkjenne pårørende som en ressurs og legge tilrette for informasjon, støtte og avlastning når det er behov for dette. 
Dette er et tema som det er viktig å ha god innsikt i for en bærekraftig helse- og omsorgstjeneste i tiden fremover.
Kommende kurs og konferanser
21. september Åpenhet om døden
22. september Nasjonal pårørendekonferanse
23. september (ABC opplæring) 1.fagsamling Geriatri
29. september Åpen fagdag Ferdighetstrening og simulering
7. og 26 oktober Helsepedagogikk
13. oktober Nettverkssamling i tjenesten til personer med utviklingshemming
Likte du dette innholdet?
SANDEFJORD KOMMUNE, Sandefjordsveien, 3208 Sandefjord.  Tlf.: +47 915 27 813.
Meld deg av e-postlisten | Endre dine opplysninger
MailMojo