Etter mange solfylte sommersdager har de fleste av oss kommet tilbake til hverdagen. USHT har planlagt flere aktiviteter denne høsten, både digitale og fysiske, og håper å se flere av dere. Vi gleder oss til å jobbe videre med tjenesteutvikling sammen med alle samarbeidsaktører i tiden fremover. 

Diabetes og depresjon
Visste du at personer med diabetes type 2 har økt risiko for utvikle depressive symptomer? I en forskningsartikkel fra Sykepleien viser resultater at de som har depressive symptomer også skårer lavere på egenbehandling. 
Har du lyst å lære om diabetes?
Ta grunnkurs i diabetes
Åpenhet om døden
21. september
Døden angår oss alle!
Selv om vi alle vet at vi skal møte døden en dag, så snakker vi ikke noe særlig om den, hverken som fagperson eller privat. Etikksatsingen i KS sammen med USHT-Vestfold inviterer til gratis fagdag for å lære mer om kommunikasjon og etiske utfordringer i møte med døden. 
Helsepedagogikk
I samarbeid med Læring og mestringssentert i (LMS) Sandefjord kommune, Tønsberg kommune, LMS Sykehuset i Vestfold ønsker USHT å invitere til et 2 dagers kurs i helsepedagogikk.

På kurset vil du blant annet lære mer om helsekompetanse, mestringsprosessen og brukermedvirkning. 
 
Vil du følge oss på Facebook?
Vi i USHT- Vestfold har et mål med å nå flere helsepersonell i regionen. Derfor vil vi ha en løpende konkurranse at hvis vi når 1500 følgere på Facebook, vil vi premiere en vilkårlig vinner den 17. desember som følger siden vår. En tilfeldig på følgelisten vinner et gavekort på XXL på 1500,- Inviter gjerne venner!
Velferdsteknologiens ABC
I samarbeid med USHT Telemark inviterer vi til oppstart i Velferdsteknologens ABC. Målet med opplæringen er å gi ansatte i helse- og omsorgstjenesten grunnleggende kompetanse i velferdsteknologi og tjenesteinnovasjon. Opplæring består av 3 seminarer og flere gruppesamlinger. 

Kontakt Åshild Ljosland for mer informasjon
Likte du dette innholdet?
SANDEFJORD KOMMUNE, Sandefjordsveien, 3208 Sandefjord.  Tlf.: +47 915 27 813.
Meld deg av e-postlisten | Endre dine opplysninger
MailMojo